Vækst og Miljø - din brolægger i Slagelse

Vi løser alle typer brolægningsopgaver i Slagelse, Sorø og resten af Sjælland og Fyn. Det betyder samtidig, at vi har erfaring med at rykke ud til mange forskellige kunder, og ingen opgave er for udfordrende for os.

Brolæggerarbejde indebærer belægning med forskellige sten og fliser fx på fortove, terrasser, gågader, indkørsler og parkeringspladser m.fl. Det er fysisk krævende og hårdt arbejde, hvorfor man altid bør søge professionel hjælp til brolægningsopgaver. Hos Vækst & Miljø A/S sørger vi altid for et pænt og jævnt resultat, uanset hvilket underlag vi arbejder med.

Vi arbejder med alle typer belægning

Hos Vækst & Miljø A/S tilbyder vi anlæg af alle typer belægning:

  • Fliser
  • Sten
  • Træ
  • Brosten
  • Chaussésten
  • Asfalt
  • Godkendt faldunderlag
  • Løs belægning (Grus, sten eller skærver)

Brolægger med højt serviceniveau og kvalitet

Vi har mange erfarne brolæggere som praktiserer en høj faglig og håndværksmæssig stolthed i sit daglige arbejde. Vores vigtigste kerneværdier er, at vores kunder altid skal føle sig set og hørt, og at de resultater, vi leverer, lever op til forventningerne. Derfor vægter vi et højt serviceniveau og kvalitet i alt, hvad vi laver – og det gælder naturligvis også det håndværk, som brolæggerarbejde kræver.

Forberedelsen betyder alt

Et perfekt resultat ligger i forberedelsen af underlaget og kvaliteten fra en brolægger. Det er ægte håndværk at få lavet underlaget korrekt, så det passer til den enkelte belægningstype og efterfølgende brug. Dette gør sig specielt gældende på store arealer, hvor ujævnheder ses mere tydeligt.

Få et uforpligtende tilbud på din næste brolægning

Har du en nært forestående brolægningsopgave, som du har brug for hjælp til? Tøv ikke med at give os et kald på 58 50 40 52. Du kan også sende os en mail på . Når vi kender mere til dine ønsker og projektets omfang, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på din brolæggeropgave.

Brolægning

Vores dygtige brolæggere behersker deres håndværk sikkert og effektivt.

Teglklinker lægges
Brosten

Denne belægning giver et fantastisk udtryk.

Gårdmiljø

En charmerende kombination af fliser.

Belægning

Vi har stor erfaring med etablering af veje,parkeringspladser og større industribelægninger.

Fliser og belægninger

Anlægsgartner i gang med belægning af fliser