Visioner for fremtiden

Hjem » Grundværdierne holder

Grundværdierne holder

I 2021 fejrede vi vores 35 års jubilæum. Det har været 35 gode og produktive år, hvor vi er blevet bekræftet i, at de grundtanker, der dannede basis for etableringen af Vækst & Miljø A/S, har holdt hele vejen.

Tak til alle

Resultaterne er opnået gennem samarbejde mellem mange parter. Først og fremmest vores medarbejdere, som erfarent og loyalt har båret vores værdier ud til kunderne gennem deres arbejde. Vores leverandører har altid stået klar, når der var brug for dem. Og selvfølgelig vores kunder, hvoraf mange har været hos os i alle årene.

Visioner for fremtiden

Vækst & Miljø A/S fortsætter arbejdet med at udvikle os til Danmarks bedste. Dette indebærer ikke kun stor faglig dygtighed, men også et socialt ansvar, hvor vi f.eks. investerer meget i vores lærlinge.

Det kræver også, at vi udbygger og konsoliderer vores meget sunde økonomi, så vi hele tiden er klar til nye udvidelser og investeringer. Vi ser lyst på fremtiden og glæder os til samarbejdet med kunder, leverandører og andre interessenter de næste mange år. Vi løser opgaver på Sjælland og Fyn.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Vores kontaktinformationer