Vedligeholdelse af grønne arealer

Hjem » Vedligeholdelse » Vedligeholdelse af grønne arealer

Vedligeholdelse af grønne arealer på Sjælland og Fyn

Vækst & Miljø A/S har hjulpet mange kunder med vedligeholdelse af grønne arealer og har indgået kontrakter på over 200 forskellige lokationer. Aftalerne er indgået med kommuner, offentlige institutioner, erhvervsliv og private haveejere.

Arbejdet omfatter som regel lugning, græsslåning, hækkeklipning, beskæring, bortkørsel af haveaffald og en række specialopgaver som bliver foretaget af vores højt kvalificeret gartnere. Vi har allerede hjulpet mange kunder i bl.a. Slagelse, Sorø & resten Sjælland.

Vedligeholdelse af træer, buske. græsplæne og meget mere

Vækst & Miljø A/S tilbyder en bred vifte af specialiserede services inden for vedligeholdelse af grønne arealer, skræddersyet til vores kunders behov og ønsker. Vores dygtige medarbejdere sikrer, at din have eller det grønne område ved din virksomhed altid er i optimal stand.

Blandt vores konkrete services finder du:

  • Lugning og ukrudtsbekæmpelse
  • Græsslåning og pleje af græsplæner
  • Hækkeklipning og beskæring
  • Bortskaffelse af haveaffald
  • Specialopgaver
  • Og meget mere

Uanset om det drejer sig om en privat have, en virksomhedsområde eller et offentligt parkanlæg, tilpasser vi vores services for at imødekomme dine specifikke krav og sikre, at dine grønne arealer altid fremstår smukke og velplejede.

Vedligeholdelse af grønne arealer i høj kvalitet

Som anlægsgartnere går vi meget op i at haven ser ordentlig ud, om det så er vores egen eller vores kunder, gør ikke den store forskel for os. Vores passion for arbejdet og ønske om at give hvert enkelt kunde en god oplevelse, lader os ikke gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du kan derfor trygt lade os tage ansvaret for vedligeholdelse af grønne arealer på din grund.

Vedligeholdelse og rådgivning

Vi går op i at give vores kunder den bedst mulige oplevelser hver gang vi udfører vedligeholdelse af grønne arealer. Derfor står vi klar med rådgivning ved siden af vedligeholdelsesarbejdet hvis du ønsker det. På den måde kan du selv få en forståelse for hvad der vil gavne din have.

Med en bedre forståelse og vejledning grundet i over 35 års erfaring, kan du nemlig selv være med til at gøre din have den pæneste i nabolaget.

Vi hjælper hvor end vi kan, så tøv ikke med at tage fat i os hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at lærer mere om din have.

Billedgalleri

Grøn vedligeholdelse
En stor del af grøn vedligeholdelse er manuelt arbejde.

Grøn vedligeholdelse
Du vil opleve, at det er de samme medarbejdere, der passer dine arealer fra gang til gang. Det optimerer arbejdet væsentligt.

Algebekæmpelse
Belæmpelse af belægninger på alle tage og facader.

Grøn vedligeholdelse
Korrekt ergonomisk værktøj er en selvfølgelighed.

Træfældning og stubfræsning
Vi har både dygtige medarbejdere og det rigtige maskineri til at fjerne alle spor efter gamle stød.

Grøn vedligeholdelse
En effektiv og hurtigt måde at klippe hæk på.

Rabatslåning
Vi slår nemt rabatter og skråninger med denne fjernstyrede klipper.

Åer og vandløb
Vi oprenser åer og vandløb maskinelt eller manuelt.

Vedligeholdelse af grønne arealer
Hækkeklipning og generel vedligeholdelse af grønne arealer.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Vores kontaktinformationer