Drømmer du om en helt ny have?

Hjem » Nyanlæg af have

Nyanlæg af have

Vi tilbyder nyanlæg af have i Slagelse, Sorø og resten af Sjælland. Drømmer du om en helt ny have kan vi uden tvivl være til stor hjælp. Vækst & Miljø A/S har udarbejdet utallige anlæg siden 1986. Vi har erfaring med alle typer anlæg, og vi råder over såvel medarbejdere som materiel til at løse stort set alt, hvad der kan tegnes. Løsningerne laver vi for offentlige institutioner, boligforeninger, erhvervslivet og for alle haveejere, f.eks. indenfor belægning, beskæring og meget mere.

Læs mere om belægning

Rådgivning og konsulentbistand

Vi bistår gerne med gode råd og vejledning om nyanlæg af have. Vi har altid en god idé til alternative materialer eller formgivning af anlægget. Måske kunne der implementeres vand i løsningen eller anvendes alternative belægningstyper til stier og bede.

Vi er yderst opmærksomme på proportioner og plantevalg i vores forslag, og vi tænker mange år frem… – da planter, buske og træer har det med at vokse med tiden.

Vedligeholdelse og nyanlæg af have

Med vores brede erfaring indenfor haveanlæg og havearbejde generelt har vi et hav af muligheder vi kan tilbyde vores kunder når de skal have lavet ny have. Men udover konstruktionen af haven kan vi også tilbyde vores kunder haveservice i form af vedligeholdelse af grønne arealer.

Vedligeholdelse af din have betyder at vi bl.a. slår græsset, trimmer hække og træer, bekæmpelse af ukrudt og meget mere afhængig af aftalen. Ønsker du haveservice er du også meget velkommen til at kontakte os.

Grogaranti

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Få et uforpligtende tilbud på nyanlæg af have

Vi er naturligvis også tilgængelige hvis du skriver på e-mail eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på arbejdet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din drømmehave.

Bed om et tilbud

Billedgalleri

Græsarbejde
Vi anlægger græsplæner i alle størrelser. Fra villahaver til park- og sportsanlæg.

Hegn
Vi tænker meget over materialevalg og farver, når opgaverne løses.

Græsarbejde
Som altid med det nyeste og bedste udstyr.

Vejanlæg
Vi har stor erfaring med etablering af veje og parkeringspladser.

Støttemur
Vi laver alle slags støttemure.

Haver
Vækst & Miljø A/S har været med fra A-Z i etablering og vedligeholdelse af denne have.

Nyanlæg af have
Nyanlæg af have og flisebelægning.

Er du interesseret? Så kontakt os

Få et tilbud Vores kontaktinformationer