Erfaren entreprenør

Står du og mangler en dygtig entreprenør der kan hjælpe dig med din opgave? Hos Vækst og Miljø har vi bred erfaring med entreprenøropgaver og anlægsarbejde. Vores kompetente anlægsentreprenører har gennem tiden hjulpet mange private kunder og erhvervskunder i Slagelse, Sorø og resten af Sjælland og Fyn.

Kontakt os i dag

Maskiner til de fleste entreprenørprojekter

Vi har maskinerne til de fleste typer opgaver. Gennem årene har vi indkøbt og vedligeholdt en stor maskinpark. Det betyder, at vi med årene er blevet særligt konkurrencedygtige, når det kommer til at udføre vores arbejde selvstændigt. Vi behøver derfor ikke at leje maskiner udefra for at kunne løse de gældende entreprenøropgaver, som ligger for dagen. Det er nemt og enkelt for alle parter.

Vores kompetencer som entreprenør

Med mere end 35 års erfaring som entreprenør- og anlægsvirksomhed i Slagelse har vi dannet os en bred vifte af kompetencer. Som virksomhed bygger vi forretningen på glade kunder og du kan trygt stole på at kvaliteten af de entreprenøropgaver, vi løser er i top.

Vores mange kompetencer indebærer blandt andet:

  • Transportopgaver med egne lastbiler
  • Løsning af jord / grubning
  • Udgravning af fundamenter
  • Nedgravning af kabler
  • Andet gravearbejde
  • Bortkørsel af jord
  • Søetablering
  • Kloakopgaver
  • Mindre betonopgaver

Har du en opgave anbefaler vi at du ringer til os så vi kan få en samtale om dine forventninger og behov til opgaven. Har du lyst til at høre nærmere eller har du nogle spørgsmål er du naturligvis også velkommen til at give os et kald.

Kontakt os i dag

Skal du brug en dygtig entreprenør med prioriteterne og kompetencerne i orden, så tøv ikke med at tage kontakt til Vækst og Miljø. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på 58 50 40 52. Alternativt kan du også skrive til os via vores kontaktformular her på siden eller send en mail afsted til . Så vender vi tilbage så snart vi har mulighed for det.

Entreprenør

Vi har veluddannede og erfarne operatører, der har betjent vores største maskiner i mange år.

Entreprenør

Mindre transport- eller kranopgaver løser vi med egne lastbiler.

Entreprenør

Etablering af søer og naturgenopretning

GPS styret

Entreprenør - gravemaskine til gravearbejde.