Vi tilbyder nyanlæg af have i Slagelse, Sorø og resten af Sjælland. Drømmer du om en helt ny have kan vi uden tvivl være til stor hjælp. Vækst & Miljø A/S har udarbejdet utallige anlæg siden 1986. Vi har erfaring med alle typer anlæg, og vi råder over såvel medarbejdere som materiel til at løse stort set alt, hvad der kan tegnes. Løsningerne laver vi for offentlige institutioner, boligforeninger, erhvervslivet og for alle haveejere, f.eks. indenfor belægning, beskæring og meget mere.

Kontakt os i dag

Rådgivning og konsulentbistand

Vi bistår gerne med gode råd og vejledning om nyanlæg af have. Vi har altid en god idé til alternative materialer eller formgivning af anlægget. Måske kunne der implementeres vand i løsningen eller anvendes alternative belægningstyper til stier og bede.

Vi er yderst opmærksomme på proportioner og plantevalg i vores forslag, og vi tænker mange år frem... – da planter, buske og træer har det med at vokse med tiden.

Vedligeholdelse og nyanlæg af have

Med vores brede erfaring indenfor haveanlæg og havearbejde generelt har vi et hav af muligheder vi kan tilbyde vores kunder når de skal have lavet ny have. Men udover konstruktionen af haven kan vi også tilbyde vores kunder haveservice i form af vedligeholdelse af grønne arealer.

Vedligeholdelse af din have betyder at vi bl.a. slår græsset, trimmer hække og træer, bekæmpelse af ukrudt og meget mere afhængig af aftalen. Ønsker du haveservice er du også meget velkommen til at kontakte os.

Grogaranti

Hvis vi får vedligeholdelsesarbejdet det første år efter etableringen af et af vores anlæg, giver vi grogaranti.

Få et uforpligtende tilbud på nyanlæg af have

Går du og drømmer om at lægge hele din have om? Så giv os et kald på 58 50 40 52 for en konstruktiv dialog og et godt tilbud på nyanlæg af have. Vi er naturligvis også tilgængelige hvis du skriver på e-mail eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud på arbejdet.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din drømmehave.

Læs mere om belægning

Græsarbejde

Vi anlægger græsplæner i alle størrelser. Fra villahaver til park- og sportsanlæg.

Hegn

Vi tænker meget over materialevalg og farver, når opgaverne løses.

Græsarbejde

Som altid med det nyeste og bedste udstyr.

Vejanlæg

Vi har stor erfaring med etablering af veje og parkeringspladser.

Støttemur

Vi laver alle slags støttemure

Haver

Vækst & Miljø A/S har været med fra A-Z i etablering og vedligeholdelse af denne have.

Nyanlæg af have

Nyanlæg af have og flisebelægning.